Magazin > Odnosi in prosti čas
130 ogledov

Najbolj zaželen samec je 51-letni Mariborčan

Luka Kogovšek Žurnal24 main
Na spoznavnem portalu Ona-On.com smo preverili, kdo so bili samski, ki so v lanskem letu pritegnili največ klikov pri nasprotnem spolu.

Soustanovitelj največjega spoznavnega portala v Sloveniji Ona-on.com Luka Kogovšek je za Žurnal24 razkril, da je bil med uporabnicami najbolj klikan profil samske 30-letne svetlolase in vitke Ljubljančanke – imenujmo jo Mojca.

Mojca, ki ima objavljenih nekaj simpatičnih fotografij, je v svojem opisu zapisala, da išče moškega za prijateljstvo ali resno zvezo, da ima dokončan magisterij, da še nima otrok, a si jih želi.

Ne kadi, alkohol pa pije le v družbi, še pravi Mojca, katere profil krasijo jasne misli, brez pravopisnih napak. Jasno in sproščeno je opisala tudi, kaj pričakuje od življenja in partnerja. Išče simpatičnega fanta, ki je duhovit, hkrati pa tudi odgovoren in resen. Eksplicitno zavrača vse, ki so odprti za avanture.

Največ pozornosti pritegnil 51-letni Mariborčan

"Presenetljivo pa je med vsemi zanimivimi in postavnimi moškimi letos ženske najbolj pritegnil 51-letni rjavolasi in modrooki razvezani Mariborčan -  recimo mu Janez - s srednješolsko izobrazbo, ki že ima otroke in vizualno ni izstopajoče privlačen, ima pa čuten predstavitveni stavek in je v svojih opisih in pričakovanjih zelo romantičen in nesebičen. Janez je katolik, iskalec ljubezni, ljubitelj narave in pomoči ljudem. Ne kadi in pije zgolj občasno, v družbi. V prostem času najraje kolesari, igra tenis in plava,“ je za nas še povedal Kogovšek in dodal, da je Janez predstavnik druge večje skupine samskih, ki se navadno po ločitvi ali prekinitvi zveze vračajo med samske, že imajo otroke in iščejo novega partnerja.

Fotografija je skorajda nujna

"V splošnem imajo profili s sliko in izpolnjenim profilom veliko več stikov, saj med več kot 143.000 kandidati vsi tisti brez slike in izpolnjenega profila sploh ne pridejo do izraza. Tudi naš Janez je dokaz, da uporabnice posvetijo precej pozornosti opisom moških, saj je, kljub temu da ni maneken in ima srednješolsko izobrazbo, premočno zmagal med vsemi moškimi. Očitno se rad pogovarja, ima rad ljudi in družbo,“ razlaga Kogovšek, ki je še poudaril, da je poleg fotografije pomembno tudi to, da v predstavitvah ni slovničnih napak, "saj imajo dobro artikulirani ljudje precej več stikov in komunikacije, delujejo pa tudi bolj zanesljivo.“ "Potruditi se je torej treba glede pisanja in izražanja,“ je še povedal Kogovšek

Zanimivo je tudi dejstvo, da za razliko od moških, ki veliko pozornosti posvečajo videzu in urejenosti (nekaterim je pomembna tudi nekonfliktnost) ženske, nežnejši spol  v uporabniškem profilu išče znake zanesljivosti in resnosti. "Moški, ki se na slikah smejijo ali napenjajo mišice, imajo pri dekletih, ki iščejo zrelega in zanesljivega partnerja, manj možnosti,“ pravi strokovnjak za samske.

Čez nekaj dni, natančneje 23. januarja imate priložnost spoznati kar nekaj samskih na "Največjem Zmenku na Slepo v S-LOVE-niji 6", tradicionalni spoznavni zabavi samskih.

 

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.