Magazin > VIP
154 ogledov

Najbolj zlobne zvezdniške izjave o Kardashianovih

Kardashian Kris Kim Khloe Kourtney FameFlynet
Razvpita družina Kardashian v zvezdniških vrstah nima veliko oboževalcev …

To so najbolj zlobne izjave, ki so jih zvezdniki izrekli na račun ene najslavnejših družin na svetu:

1. "Kaj dela ta pi*** (ne smejem se, ker to povzroča gube) na naslovnici revije Rolling Stone? Glasba je umrla. Kdo bi si mislil, da jo bo umorila ta revija?“ Sinead O'Conner je razburila Kimina naslovnica v reviji Rolling Stone.

2. "Odpovedala bom Vogue. Kdo je z mano?“ Sarah Michelle Gellar na Twitterju o naslovnici Vogue, na kateri je bila Kim Kardashian.

3. "Dejstvo, da so Kardashianovi bolj popularni od serije, kot je Mad Men, je nagnusno. To je zelo nagnusen del naše kulture.“ Jonah Hill za The Huffington Post.

4. "Poglejte si Kardashianove. Na računu imajo milijone. Že prej niso bili revni, a poglej jih sedaj. Vidiš to in si rečeš: 'Na televiziji se moram obnašati kot idiot in plačali mi boste več milijonov.'“ Daniel Craig za GQ.

5. "Če moški misli, da je popolna, potem je popolna. /.../ Saj veste, kako je? Kar ima nekdo za smet, je bogastvo za nekoga drugega.“ 50 Cent za XXL Magazine o nameri Kanyeja Westa, da za Kim napiše pesem z naslovom Perfect Bitch.

6. "Verjetno se vsak dan zahvaljujejo: 'Kim, hvala, da si ga oralno zadovoljevala, to posnela in objavila, saj sem sedaj na naslovnici Sports Illustrated​ in se zabavam na zvezdniških zabavah.' Pomaga tudi, če imaš mamo, ki je prostitutka in v prostitucijo sili otroke, da bi zaslužila. Mislim, da so idealni vzorniki.“ David Cross za The Huffington Post.

7. "Podjetje Kardashianovih je kancerogeno in gnilo. Kar predstavljajo, je slabo.“ Rob Delaney za Cosmopolitan.

8. "Ni pomembno, ali gre za Paris Hilton ali Kim Kardashian. Neumnost se slavi. Biti idiot je nekaj dragocenega, saj si za to v tej kulturi bogato nagrajen.“ Jon Hamm za Elle.

9. "Paris Hilton? Kim Kar-trashian? Cipe, kur** in cipe.“ Janice Dickinson za Radar.

10. "Vem, da je popularno biti poreden. A v Hollywoodu lahko uspeš tudi brez resničnostnega šova. Ko sem jaz začela v tem poslu in je v javnost pricurljal tvoj pornič, si se zanj sramoval in se skril pod posteljo.“  Reese Witherspoon na podelitvi MTV nagrad.

Komentarjev 3
  • Papaja Popi 20:25 01.december 2015.

    Vseh 10 ima prav in še kakšen več tudi.

  • patron 15:58 01.december 2015.

    tut mi imamo slavno družino .....strojanovi.......tu je elka kardašian s svojim tropom....

  • AnzeSmolej 07:35 01.december 2015.

    napaka v naslovu: "Najbolj resnične zvezdniške izjave o Kardashianovih"