Magazin > Odnosi in prosti čas
70 ogledov

Najboljše destinacije v letu 2015

Mostar, Bosna in Hercegovina
1/10
Trivago
Že razmišljate, kam boste odpotovali prihodnje leto? Znan je seznam najboljših destinacij za leto 2015, ki so vredne vašega denarja. Na seznam sta se uvrstili tudi dve slovenski mesti.

Pri Trivagu so sestavili seznam najboljših destinacij, ki so ga osnovali na podlagi indeksa najboljših vrednosti. To pomeni, da so letno uskladili povprečno ceno nočitve v standardni dvoposteljni sobi s skupno hotelsko oceno za posamezno mesto po mnenju več kot 82 milijonov popotnikov. 

Na prvo mesto se je zavihtel Mostar, ki mu sledita Novi Sad in Lijiang na Kitajskem. Med prvimi desetimi top destinacijami jih je polovica evropskih. Prvo deseterico si lahko ogledate v fotogaleriji.

Med sto mest, ki so uvrščena na seznam, sta se uvrstili tudi dve slovenski mesti. Na 69. mestu je pristal Bled, z indeksom 93,49 odstotka, in Ljubljana z 89,70 odstotka, kar je glavno mesto uvrstilo na 99. mesto na seznamu. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.