Zdravje > Intima
1265 ogledov

Najboljši položaji za seks v morju

spolnost, ladi, seks, morje, pla%C5%BEa Žurnal24 main
Morje, dopust, bližina, vzburjenost. Kaj hitro vas lahko zamika, da bi se strastem prepustili kar v vodi.

Za mnoge je seks v vodi erotična fantazija, ki ostaja neizpolnjena. A zakaj se ji ne bi prepustili? Ideja je privlačna, ker je nabita z adrenalinom, saj se kaj lahko zgodi, da vas pri dejanju zasačijo. Obstaja več načinov, kako pristopiti k stvari. Imejte v mislih, da morska voda zmanjšuje vlažnost nožnice, zato s samim odnosom počakajte, dokler vaša partnerica ne bo zelo vzburjena, saj bo tako manj možnosti, da bi bil odnos boleč. 

Če se nahajate na samotni plaži, morate preizkusiti seks v vodi, ki vam bo segala do prsi. Moški naj pri tem stoji, ženska pa naj ga objame z nogami, ki jih on pridrži z nadlahtmi, medtem ko jo drži za zadnjico. Z dviganjem in spuščanjem njenih nog ter usklajenim gibanjem z valovi, se spreminja kot penetracije, kar bo pripomoglo k vzburjenju.

Če ste v plitvini, kjer voda ne doseže kolen, je idealen položaj, kjer je ona zgoraj. Moški naj se uleže na hrbet z iztegnjenimi nogami. Ženska naj se obrne proti njemu s hrbtom, se usede nanj in ima stopala na tleh. Z rokama se lahko opre na njegovo medenico, da dobi oporo.

Preizkusita lahko tudi položaj, v katerem moški sedi po turško, pri čemer se ženska usede nanj in ga objame z nogami, tako da so goleni na dnu. Tak položaj omogoča zelo dobro oporo in zagotavlja maksimalen užitek. Moški ima proste roke, ki jih lahko uporabi za objeme in dodatno stimuliranje partnerice. 

V globlji vodi lahko izkoristite boje. Oba se oprimeta boje, pri čemer je moški za žensko. Ta lahko da noge tudi v sedeči položaj in se nasloni na svojega partnerja.

Pomagate si lahko tudi z blazino, s katero se lahko oddaljite od obale in uživate večjo mero zasebnosti. Ženska naj se uleže na trebuh tako, da ima noge v vodi. Moški naj se ji približa od zadaj ter z dviganjem in spuščanjem nog narekuje ritem. Lahko pa se odločite tudi, da boste svojega partnerja oralno zadovoljili. 

V vsakem primeru ne smete pozabiti, da voda ni nikakršna zaščita pred nosečnostjo in spolno prenosljivimi boleznimi. Prav tako pa sol (ali klor, če ste v bazenu) lahko poškodujeta kondom, v kolikor ga nameravate uporabiti. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.