Magazin > VIP
19 ogledov

Najgrše darilo je dobila ...

Kim Kardashian Kanye West FameFlynet
Hermesova torba, na kateri so gole ženske, je dokaz, da z denarjem ni mogoče kupiti dobrega okusa.

Najgrše božično darilo je med zvezdniki dobila Kim Kardashian, so prepričani svetovni mediji.

Usnjeno torbico, na kateri je erotična „mojstrovina“ umetnika Georgea Conda, je za božič od svojega zaročenca Kanyeja Westa dobila razvajena Kim Kardashian, ki jo je že naslednji dan veselo razkazovala po svetu.

Njenega navdušenja pa mnogi ne razumejo. "Kanye Kim podaril grdo Hermesovo torbico," piše dnaindia.com, vip.de pa dodaja, da je Kim ponosna na "svoje grdo darilo". Revija InTouch pa je darilo označila za "grozljivo". Podobni so tudi komentarji pod fotografijo torbice, ki jo je Kim objavila na družabnih omrežjih. "Je znorel? Kim, ne pretvarjaj se, da ti je darilo všeč," se glasi eden od komentarjev.

Torbico je pri Hermesu in Condu naročil West, ki je velik oboževalec omenjenega umetnika. Kanye je bil tudi tisti, ki je izbral motiv, ki ga je Condo nato narisal na usnjeno torbico.

Gre torej za edini primerek na svetu (hvala bogu, op. a.), za katerega je West verjetno odštel pravo bogastvo. Navadna birkinka namreč stane 7000 evrov.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.