Magazin > Lepota & telo
35 ogledov

Najlepše oblečene so ...

Taylor Swift
1/11
Profimedias
Zvezdnice hočeš nočeš postavljajo določene modne trende. Nekaterim spogledovanje z modo uspeva bolje kot drugim, naslednje pa po mnenju revije People v tem prav blestijo.

Revija People je tako kot vsako leto sestavila sezname najbolje oblečenih zvedznic in zvezdnikov. Med ženskimi predstavnicami jih je najbolj navdušila pevka Taylor Swift. Poleg nje se je na seznam uvrstilo še deset znanih obrazov. S čim so navdušile komisijo preverite v galeriji.

Med moškimi je naziv najbolj stilsko urejenega pripadel igralcu Chrisu Prattu. Poleg njega so izpostavili še Ryana Reynoldsa, Michaela B. Jordana, Matthewa McConaugheyja, Jona Hamma, Victorja Cruza, Colina Firtha in Jamesa Marsdena

V posebni kategoriji so zbrali tudi najbolje oblečene zvezdniške pare. Navdušila sta pevec John Legend in manekenka Chrissy Teigen, pevca Blake Shelton in Miranda Lambert ter voditelj Seth Meyers in soproga Alexi Ashe.  

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.