Slovenija > Črna kronika
34 ogledov

Policisti izsledili povzročitelja nesreče

primorska 09.10.2007, fernetici, mejni prehod, policija, foto: Barbara Milavec Barbara Milavec
Vozilo, ki je bilo včeraj v Ljubljani vpleteno v prometno nesrečo s smrtnim izidom, policisti izsledili.

S PU Ljubljana so sporočili, da so danes okoli 14. ure v Ljubljani izsledili osebno vozilo ford focus, ki je bilo včeraj udeleženo v prometni nesreči na Šmartinski cesti v Ljubljani, v kateri je umrl voznik motornega kolesa. "Identificirane so bile tudi osebe, ki so vozilo uporabljale. Preiskava glede okoliščin prometne nesreče se nadaljuje," so še sporočili s policije.

Policija pa še vedno poziva voznika belega kombija, ki ga je voznik focusa prehitel pred prometno nesrečo, naj se zglasi ali pa pokliče postajo prometne policije Ljubljana.

Umrl na kraju

Nesreča se je zgodila včeraj okoli 18.15. Voznik avtomobila je vozil po ulici Trbeže proti Šmartinski cesti. Med vključevanjem na Šmartinsko je zavijal levo v smeri Ceste v Šmartno in pri tem zaprl pot 52-letnemu vozniku motornega kolesa znamke Yamaha, ki je vozil po Šmartinski cesti iz smeri Ceste v Šmartno.

Voznik motornega kolesa je trčil v levi del osebnega vozila in padel po vozišču. Pri tem se je tako hudo telesno poškodoval, da je na kraju nesreče umrl.

 

Komentarjev 6
  • tabaluga 11:07 14.september 2013.

    naj povem,da obstaja sum da motorist čelade ni imel na glavi,prav tako pa je dokazano da je prekoračil hitrost.voznik forda je bil v času nesreče trezen.s kraja nesreče pa je odšel zaradi šoka,kar se velikokrat zgodi,saj takrat nisi sposoben razmišljati ...prikaži več in želiš nastalo situacijo skriti pred samim seboj,ker si nočeš priznati da je nekdo mrtev,saj je to zelo travmatična izkušnja,ki jo lahko razume le tisti,ki je to doživel,zato ne obsojajte,ker nikoli ne veste kdaj se lahko to pripeti vam.vem pa,da voznik focusa dogodek zelo močno obžaluje in nikoli več ne bo živel v miru in tega nikoli ne bo prebolel,sam dogodek je zanj najhujša kazen.vedite pa,da je križišče zelo nevarno zaradi slabe preglednosti ter napačne signalizacije,saj je tam znak trikotnik ki ne zapoveduje da se moraš ustaviti,čeprav se je voznik focusa 100% ustavil in preveril ali se lahko varno vključi,ker ne pozna križišča je zaupal ogledalu,za katerega se je izkazalo da ne pokaže niti minimalne varnostne razdalje kot bi mo

  • Presvetli 20:08 09.julij 2013.

    Največje lape maste tisti kateri si ne upate na motor vsest in ste posranci,potem,bi pa na cesti nekakšnega šerifa igrali,poleg tega pa imate 2 dni izpit pa mislite,da ste nevem kak šofer!!!

  • Presvetli 20:01 09.julij 2013.

    Daj bodi ti ta kateri boš to nardil in boš potem ostalim lahko povedal kako je in kaj bo pez... nardil!!