Slovenija > Črna kronika
40 ogledov

Najprej ubil babico, nato povozil dva policista

Vnuk ubil babico, Nemčija EPA
Zločin, ki odmeva po vsej Nemčiji. Najprej so policisti v mestu Muellrose odkrili truplo usmrčene starke, nato so prestregli njenega vnuka, ki je pred njimi bežal in pri tem do smrti povozil dva policista.

V nemškem mestu Muellrose blizu Frankfurta so včeraj zjutraj v njenem stanovanju našli mrtvo 79-letno žensko. Policija meni, da jo je ubil njen 24-letni vnuk. Kot poroča ABCNews je slednji ubil tudi dva policista, ki sta preiskovala primer.

"Kmalu potem, ko smo odkrili truplo starejše osebe, je senca suma padla na njenega vnuka. Z okoliša, kjer je stanovala njegova babica, je pobegnil z avtomobilom, pri tem povzročil nekaj prometnih nesreč, nato pa še trčil v dva policista, ki sta bila na mestu mrtva," je nemškim medijem potrdil predstavnik lokalne policije Ingo Heese.

Vnuk ubil babico, Nemčija | Avtor: EPA EPA
Vnuk ubil babico, Nemčija | Avtor: EPA EPA

Podrobnosti umora starejše ženske še niso znane, ravno tako ne motiv. Policija je sicer 24-letnega moškega uspela prijeti. Preiskava še poteka.

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.