Šport > Nogomet
7 ogledov

Najslabša ekipa v zgodovini? Izgubili 58:0!

nogomet Youtube
Tudi to je nogomet. Angleška ekipa Nova 2010 je minuli vikend s kar 58:0 izgubila proti Wheel Power in se zelo resno vključila v boj za najslabšo ekipo v zgodovini nogometne igre.

Leta 2010 je bilo prelitega veliko črnila ob hudem porazu ekipe Madron s 55:0. Tokrat pa je Nova 2010 prejela še tri zadetke več in tako podrla neslavni rekord Madrona. Wheel Power je Novi 2010 nasula kar 58 zadetkov in ji zadal najhujši poraz v zgodovini nogometa na Otoku. Že ob polčasu je bilo 20:0, brata Robbie in Stuart Baker pa sta do konca srečanja skupaj zabila skoraj neverjetnih 28 zadetkov. "Pri rezultatu 50:0 niso več želeli igrati, toda sodnik je dejal, da morajo odigrati do konca, ker drugače lahko tvegajo kazen," je dejal 21-letni Stuart, ki se je na drugi strani boril z več kot dvakrat starejšimi nogometaši. "Nekateri naši igralci se iso pojavili, tako da smo pričakovali poraz, toda ne s tako veliko razliko," je dejal 60-letni Lewis Parker.

O hudem porazu pišejo številni angleški mediji, igralci ekipe Nova 2010 pa lahko pričakujejo, da bodo čez noč postali veliko bolj prepoznavni.

Nova 2010 in Wheel Power sta se pomerila v okvriu lige Torbay Sunday, ki je bila ustanovljena pred 45-leti.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.