Slovenija > Črna kronika
46 ogledov

Najstnike še vedno iščejo

pogrešani mladoletniki PU Celje
Pogrešanih še niso našli. Policisti preverjajo vse podatke in vse možne lokacije, kjer bi mladoletniki lahko bili, so za zurnal24.si povedali na PU Celje. So se pa v javnosti pojavile nove infromacije, in sicer o grožnjah Maticu.

Po pisanju Slovenskih novic, naj bi Maticu grozili po Facebooku. Nekdo naj bi na njegovem profilu zapisal: "Mamicu ti jebem, ti boš tok tepen!" Matic se na grožnje ni odzval, se pa je v imenu njega odzval nekdo drug.

Vsi trije učenci ŠSD

Petnajstletni Žan Britovšek Kamnik, 16-letni Matic Kašnik in 17-letni Nace Camlek so neznano kam odšli v ponedeljek zjutraj. Vsi trije so dijaki prvega letnika Šolskega centra Velenje.

Ravnateljica Šole za storitvene dejavnosti Mateja Klemenčič je medtem za zurnal24.si dejala, da dva izmed iz pogrešanih dijakov nista bila težavna dijaka in da pred izginotjem ni bilo mogoče opaziti, da bi načrtovala pobeg ali da bi imela težave.

Povedala je tudi, da jih v ponedeljek ni bilo v šoli. Dijaki naj bi sicer domačim rekli, da gredo v ponedeljek na ekskurzijo v Celovec, zaradi česar se staršem ni zdelo sumljivo, da so od doma odšli okoli pete ure zjutraj.

So šli na koncert v Rovinj?

Po poročanju portala Planet Siol.net naj bi fantje odšli na koncert v Rovinj in nikakor niso videti tako kot na fotografijh, saj naj bi bili pobriti. Zadnji klic z mobilnega telefona enega od pogrešanih fantov naj bi bil zaznan na območju Kopra.

Opis mladoletnikov

15-letni Žan Britovšek Kamnik iz Mislinje je visok okoli 180 cm, močnejše postave, kratkih svetlih las. Podatkov o oblačilih, ki jih je imel oblečena ob odhodu od doma, ni, s seboj pa ima črn nahrbtnik.

16-letni Matic Kašnik iz Mislinje je visok okoli 180 cm, svetlo rjavih kratkih las. Ob odhodu od doma je bil oblečen v spodnji del bele trenirke, modro majico s kratkimi rokavi, siv pulover in črno jakno. Obut je bil v športne copate Adidas. S seboj ima črn nahrbtnik z napisom Nike.

17-letni Nace Camlek iz Slovenj Gradca je visok okoli 176 cm, vitke postave, svetlih kratkih las. Ob odhodu od doma je nosil črno-oranžne športne copate znamke Nike in črno šolsko torbo znamke Nike. Podatkov o tem, v kaj je bil oblečen ob odhodu od doma, nimamo.

 

Opomba uredništva: ker gre za mladoletne osebe, smo možnost komentiranja izklopili.