Šport > Košarka
22 ogledov

''Najstrašnejši padec v karieri''

stephen curry golden state warriors EPA
V drugi četrtini tekme zahodne konference med Golden State Warriors in Houston Rockets je zastal dih navijačem bojevnikov, potem ko jo je v dvoboju s Trevorjem Arizo grdo skupil MVP Stephen Curry.

Stephen Curry, najkoristnejši igralec rednega dela lige NBA, je na tekmi z raketami utrpel, kot pravi, ''najstrašnejši padec v svoji karieri''. Košarkar je nerodno padel pri poskusu blokiranja Trevorja Arize in za nekaj trenutkov obležal na parketu.

''Počutim se dobro, le tekma se ni iztekla po pričakovanjih. Izgubili smo, a na srečo se je vse dobro končalo in sem se lahko vrnil v igro,'' je na tiskovni konferenci povedal košarkar Golden Statea. ''Zdelo se mi je, da sem dolgo v zraku in poskušal sem se pripraviti na padec. Ko sem pristal, sem slišal glasove igralcev in trenerjev, naj si vzamem čas in ne hitim nazaj na noge,'' je dodal Curry.

Košarkar se je odpravil v garderobe in s klubskimi zdravniki prestal protokol, s katerim so poskušali ugotoviti, ali je utrpel kakšno hujšo poškodbo. Kot se je izkazalo, mu padec ni pustil nobenih posledic, zato se je lahko v drugem polčasu vrnil na parket.

''Z mano bo vse v redu. Ko sem zapuščal igrišče, nisem vedel, kaj se bo zgodilo. Poskušal sem se zbrati. Od trenutka, ko se je to zgodilo, se stanje ni poslabšalo,'' je pojasnil Curry. Na vprašanje, ali gre za najhujši padec v njegovi karieri, pa je zvezdnik odvrnil: ''Najstrašnejši padec. Imel sem že hujše simptome zaradi udarca v glavo, a ta je bil strašnejši, ker sem bil tako dolgo v zraku.''

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.