Šport > Nogomet
37 ogledov

Največji preobrat v nogometu? De Gea podpisal

david de gea dsada EPA caption dsadsa
Vodilni možje angleškega nogometnega velikana Manchestra Uniteda so podaljšali pogodbo s španskim vratarjem Davidom de Geo.

Španski vratar David de Gea je z moštvom z Old Trafforda podpisal novo štiriletno pogodbo, potem ko je propadla njegova selitev k Real Madridu zaradi za nekaj minut prekoračenega časa prestopnega roka.

V Madridu so bili sicer pripravljeni plačati 30 milijonov evrov za čuvaja mreže. Kostariški vratar Keylor Navas naj bi v tem projektu odpotoval v obratni smeri k Unitedu. Kluba pa sta zamudila zadnji rok za izpolnitev dokumentov.

"Sem zelo vesel, da lahko v svoji zgodbi z Unitedom odprem novo poglavje. Že od začetkov, ko sem se leta 2011 pridružil moštvu, sem užival igrati v družbi teh res velikih igralcev pred našimi fantastičnimi navijači. Manchester United je poseben klub, Old Trafford pa predstavlja najboljše možno okolje za nadgradnjo moje nogometne poti," je bil v uradni izjavi po podpisu pogodbe vesel De Gea, ki je pred prihodom v premier league profesionalni nogometni krst preživel v vrstah domačega Atletica iz Madrida.

Smejalo se je tudi strategu Louis van Gaalu: "Gre za enega najboljših vratarjev na svetu. Zelo sem zadovoljen, da bo z nami še nekaj let." United in španski reprezentančni vratar sta v novo pogodbo vnesla tudi možnost, da sodelovanje nadgradijo še za štiri leta.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.