Magazin > Film & Glasba & TV
75 ogledov

Na Planet TV prihaja nov kviz

nakupuj in zmaguj Žurnal24 main
Na Planet TV jeseni prihaja nakupovalni kviz Nakupuj in zmaguj, v katerem bodo pot do nagrade omogočili pravi odgovori na vprašanja.

Dve skupini tekmovalcev se bosta s proračunom 5 tisoč evrov podali v polurni lov za dvajsetimi izdelki, katerih skupna vrednost mora biti čim bližja proračunu.

V drugem krogu si bo najuspešnejša skupina skušala z desetimi pravilnimi odgovori pridobiti nakupljene izdelke, v zadnjem krogu pa tekmovalce čaka še finalno vprašanje – če nanj odgovorijo pravilno, lahko nakupljene izdelke odnesejo domov, če odgovorijo napačno, pa gre polovica izdelkov v dobrodelne namene.

Oddaja s pozitivno noto že vabi k prijavam prek spletnega obrazca, objavljenega na strani www.planet.si/nakupujinzmaguj in prek e-poštnega naslova nakupujinzmaguj@planet-tv.si. "Iščemo skupine treh posameznikov, ki znajo dobro sodelovati, se zabavati in strastno nakupovati. Prijavite se na edinstveni nakupovalni kviz!“ sporočajo s Planet TV.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.