Magazin
160 ogledov

Namesto najemnine mi je dal korenjaka

seks, strast, zgodbica, erotika Shutterstock
Bili smo že dvajsetega in bila sem jezna kot ris. Že dva meseca mi ni plačal najemnine, jaz pa sem ta denar potrebovala za popravilo avtomobila. Saj sicer mu ne bi niti težila. Bil mi je všeč in morda bi mu kakšno najemnino celo oprostila. No ja, za kakšen zmenek, kino … morda celo kaj več.

Star je bil 23 let in tako deset let mlajši od mene. Pošteno me je že večkrat zvečer zasrbelo, da bi šla s kakšnim neumnim izgovorom do njega in se spravila nanj. Kar tako, iznenada. Videla sem ga, kako me opazuje s svojega balkona. Nalašč sem se šla obleč v kopalke in se sončila na ležalniku ter brala knjigo. Nisem ravno brala. Skozi velikanska sončna očala sem opazovala njegove pohotne poglede in od takrat sem bila prepričana, da mu lahko povsem zmešam glavo.
Toda res sem potrebovala denar za popravilo avtomobila.

Odkorakala sem do njegovih vhodnih vrat in potrkala. Nasmejan mi je odprl in s pogledom premeril moje telo. Tisti trenutek mi je kapnilo, da sem oblečena v raztrgane, kratke jeans hlačke in oprijeto majčko, ki se je povsem oklenila mojih ne tako skromnih oblin. Takoj sem vedela, da sem storila napako, in ko se je rahlo ugriznil v ustnico in me povabil naprej, preprosto nisem mogla več razmišljati o najemnini. Še dobro, da se je spomnil sam. "Vem, da ti dolgujem, šefica. Lahko morda počakaš še kak dan, da mi plačajo napotnico?" je vprašal. "Ja, seveda, ni problema," sem izstrelila kot iz topa. Potem sem se vprašala, kaj hudiča naj sploh rečem, zakaj sem tam. Še vedno se mi je režal in nenadoma iztegnil roke proti mojim in me prijel za prste.

Znova me je pogledal v oči s tistim svojim pohotnim nasmeškom in me narahlo potegnil k sebi. Srce mi je pobesnelo razbijalo in le stežka sem še skrivala, da potrebujem več zraka. Da bi ga odrinila od sebe, mi niti na misel ni prišlo. Ta trenutek sem čakala predolgo, da bi se zdaj umaknila. Vedela sem, da drvim v brezno, iz katerega ne bo vrnitve. Vsakokrat, ko bom zahtevala najemnino, me bo razorožil s temi pogledi in položil na hrbet. Njegove dlani so brez kančka sramu potovale po mojem hrbtu, se za hip ustavile na ritnicah, ki so nekoliko že kukale izza prekratkih hlačk, nato pa si je dovolil celo neposreden poljub na usta in božanje mojih prsi.
Nabrekli bradavički sta mu sporočali, naj ne preneha in da je na pravi poti, pa čeprav mu tega nisem sama povedala. Še bolj pokvarjeno se je nasmehnil in me povsem stisnil k sebi.

Krepko je zagrabil za mojo zadnjico, mi potisnil jezik v usta in me dokončno obsodil na užitke, ki me bodo stali mesečne najemnine za stanovanje, in s tem na vožnjo z avtobusom. Brez sramu je prste zaril med moje noge, pohotno grabil po žgočem mednožju in kmalu z njimi že prebil tako jeans kot spodnjice in sredinec zarinil globoko v mojo potrebno muco. Javkala sem, kot bi to počela prvič, se obešala okoli njegovega vratu in mu pustila, da me je povsem slekel. Obdeloval je sočno češpljico z usti, jo poljubljal, nato pa iz svojih hlač spustil lačno in trdo zver.

Omamljena od predhodnega užitka sem skozi meglen pogled zasanjano opazovala poskočnega žrebca, kako mi grozi s svojim ponosom. Noge so mi pošteno zaplapolale po zraku, ko me je napolnil s svojim korenjakom in mi stoječo bradavičko nežno ujel med zobe. Tako potrebna sem bila, da sem še sama z boki suvala proti njemu, ga kmalu spravila pod sebe in ga začela naskakovati, kot bi mi bilo zadnjič. Ni mi bilo mar za njegove obupane poglede, ki so nakazovali na to, da ne more več zadrževati vrele lave v sebi.

Še naprej sem se nabijala nanj, drgnila z mucko po stebriču in stopnjevala tempo do trenutka, ko so se takti začeli lomiti, ko preprosto nisem več zmogla enako hitro dvigovati zadnjice, kot bi si to želela. Polna orgazma sem se še zadnjič močno nabila nanj in prepotena lovila sapo, on pa je osuplega pogleda skesano priznal, da preprosto ni mogel več čakati.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.