Magazin > Odnosi in prosti čas
60 ogledov

Namesto predigre uporabite jabolka

seks, ženska, jabolko, predigra Profimedias
Obstaja več načinov, kako ženske pripraviti do tega, da bodo razpoložene za seks. Raziskovalci iz Trenta so odkrili najbolj enostaven način do sedaj.

Za vse je krivo jabolko. Jabolka so dokazano dobra za naše zdravje, po najnovejših izsledkih pa lahko dobrodejno vplivajo tudi na vaše spolno življenje. Pomembno je, da jih uživajo ženske, saj pozitivno vpliva nanje. 

Raziskovalci v bolnišnici Santa Chiara v Trentu trdijo, da imajo ženske, ki vsak dan jedo jabolka, boljše spolno življenje. Jabolka vsebujejo polifenole in antioksidante, ki pomagajo pri boljši prekrvavljenosti genitalij in povečujejo spolno vzburjenje. Raziskava je pokazala, da so ženske, ki so pojedle več jabolk, imele bolj vlažno vagino in večjo željo po spolnosti. 

V preiskavi je sodelovalo 731 zdravih, spolno aktivnih žensk, starih med 18 in 43 let. Raziskovalce so zanimale tudi prehrambene navade žensk. Razdelili so jih v dve skupini. V eni skupini so bile ženske, ki so pojedle več kot jabolko dnevno, v drugi pa ženske, ki so pojedle manj kot eno jabolko dnevno. Rezultati so pokazali, da imajo ženske iz prve skupine kvalitetnejše spolno življenje. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.