Svet
86 ogledov

Namesto v Franciji pristali v Srbiji

Nica Profimedias
Češki turisti so zaradi napake organizatorja namesto v francoski Nici pristali na jugu Srbije, v Nišu.

Manjša skupina mladih turistov iz Češke je na potovanje odšla s pričakovanjem oddiha na francoski obali. Ko so se vkrcali na letalo v sosednji Slovaški, so mislili, da bodo pristali v čarobni Nici. Predstavljajte si njihovo presenečenje, ko so se, potem ko so zapustili letalo, znašli na jugu Srbije, v Nišu. 

Reklame o novi letalski povezavi

Za napako je menda kriv organizator potovanja, ki so ga zmotile reklame o novi letalski povezavi na relaciji Bratislava - Niš. 

Niš | Avtor: Profimedias Profimedias

Čehi so po poročanju spletnega portala Topky.sk v Nici rezervirali namestitev in rent-a-car, da je prišlo do napake pa so ugotovili, ko so jih v Srbiji pričakale nižje temperature kot v Nici. 

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 4
  • privat 13:46 15.december 2016.

    naj cehi malo bolje spoznajo "morijo" jaz bi za odskodnino zahteval miljone..kaka srbija??kdo hoce njo vidit??

  • novispenjac 21:30 14.december 2016.

    v resnici so se vkrcali v slovenia ne slovakia. in niso šli z letalom, ampak s slovenskimi železnicami, zato je tako treslo in ropotalo

  • Žurnalček 19:55 14.december 2016.

    Letališče v Nisi je na sami obali po celi dolžini dveh stez . Pristaja in vzleta se pa z morske strani ! Problem je tudi v temu, da je Nica v izgovorjavi Nisa , staro ime , ki je pa ...prikaži več še vedno dodano tabli na vhodu v mesto pa Nissa ! Dva ss lahko pomenita tudi š , pa smo hitro tam dol v Srbiji !