Magazin > VIP
77 ogledov

Naomi Campbell v Parizu ugrabitelji grozili s smrtjo

Naomi Campbell Profimedias
Manekenka je štiri leta skrivala dejstvo, da so tudi njo napadli v Parizu, tako kot Kim Kardashian.

Naomi Campbell je v pogovorni oddaji Wendy povedala, da razume Kim Kardashian in da jo jezijo ljudje, ki pravijo, da si je zgodbo o ropu in napadu v Parizu izmislila.

Voditeljica je pogovor napeljala na to, da sta s Kim dobri prijateljici in da je Naomi na Instagramu objavila fotografijo z njo nekaj dni pred napadom nanjo v Parizu. Takrat je Naomi razkrila, da je bila tudi ona žrtev napada v Parizu.

"Zelo sočustvujem z njo. Sicer svoje zgodbe nisem želela izpostavljati, a leta 2012 sem bila jaz napadena v Parizu. Sledili so mi z letališča. Ko sem bila v avtomobilu, so odprli vrata in mi rekli: 'Naomi Campbell ubili te bomo'. Te zgodbe takrat res nisem želela deliti z javnostjo,“ je povedala manekenka.

Povedala je, da so jo v napadu tudi poškodovali in da je to razlog za njene fotografije na invalidskem stolčku. Sicer voditeljici ni jasno povedala, kakšne poškodbe je utrpela, je pa povedala, da je gre za organizirano skupino ljudi, specializirano za napade na zvezdnike.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.