Magazin > VIP
86 ogledov

Napad na Heidi: Kako ceneno!

heidi klum FameFlynet
Heidi Klum je s svojim šovom Nemški top model ujezila javnost, še najbolj pa Indijance.

germanys next topmodel | Avtor: Facebook Facebook
Dekleta, ki se borijo za laskavi naslov, so se morala namreč našemiti v seksi Indijanke.

S posnetki s seksi fotografiranja se je Heidi Klum nato pohvalila na Facebooku, s čimer je ujezila svoje oboževalce. "To je zelo nespoštljivo,“ se je ob Hediin zapis obregnila komentatorka, druga pa je zvezdnico vprašala, "kako je lahko tako ignorantska", nekdo drug pa je pripomnil: "Vedeli so, kaj počnejo. To so naredili za pozornost. Ceneno! Dekleta peljite na Oktoberfest in jih našemite v maskote. Delajte se norca iz svoje kulture.“

Fotografije so še posebej prizadele ameriške domorodce. "Ni v redu, da si z barvo porišeš obraz in pred šotorom preoblečeš. Indijanci na ozemlju ZDA in Kanade moramo še vedno živeti z rasizmom,“ je televizijcem razložil uporabnik Facebooka.

Heidi se na komentarje ni odzvala, se je pa oglasil ProSieben, televizijski kanal, ki šov predvaja. "Cenimo kulturo ameriških domorodcev in žal nam je, če smo s snemanjem koga užalili,“ je povedal tiskovni predstavnik televizije in se opravičil.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.