Šport > Nogomet
21 ogledov

Napad na sina legendarnega igralca

jordna larsson Helsingborg Youtube
Švedski nogometni klub Helsingborg je po domačem porazu proti Halmstadsu prvič po 23 letih izpadel v drugo ligo.

Helsingborg bo prihodnje leto igral v drugem najmočnejšem nogometnem tekmovanju na Šedskem, potem ko je v odločilni tekmi za vstopnico v Allsvenskan izgubil s Halmstadsom (1:2).

Po porazu so na zelenico vdrli besni huligani. Jordan Larsson, sin trenerja kluba in legendarnega Henrika Larssona, se huliganov ni ustrašil in jih pričakal na igrišču. 

Delno zamaskirani vsiljivci so mu želeli sleči dres in mu podelili tudi nekaj udarcev. Sramotni prizori so se končali s posredovanjem varnostnikov ob igrišču.

''''Razumem njihove frustracije, zato sem tudi prišel tja. To morda ni bila najpametnejša ideja. Nisem videl, da so napadli Jordana. Če bi videl, bi se vmešal. Ne bi zbežal. Če bi se obrnili proti meni, bi se obrnili. Bil sem že tepen,'' je povedal trener švedskega moštva.

''Živim in delam v mestu. Gledal bom čez ramo in ne bom se sprehajal sam. Če me bodo obiskali huligani, me bodo pač obiskali. Doma imamo veliko psov,'' je dodal nekdanji nogometaš.

Larsson, s sedmimi goli najboljši strelec ekipe, kljub številčni premoči huliganov ni odnehal, zato so ga morali praktično odvleči z igrišča. Več v videu.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.