Svet
5 ogledov

Napadalec je bil reden gost v lokalu

Omar Mateen MySpace
Oglaša se vse več ljudi, ki trdijo, da je bil Omar Mateen, ki je v klubu v Orlandu umoril 49 ljudi, homoseksualec. V to je prepričana tudi bivša žena.

Bivša žena Omarja Mateena trdi, da je bil napadalec prikriti homoseksualec. Sitora Yusufiy, ki je bila kratek čas poročena z Mateenom, je za brazilske medije dejala, da je imel bivši mož homoseksualna nagnjenja. Vpričo nje naj bi ga zaradi tega večkrat ozmerjal njegov oče. 

Njene besede je potrdil tudi njegov nekdanji sošolec na policijski akademiji, ki naj bi ga Mateen enkrat povabil na zmenek. Moška naj bi se v času šolanja družila in večkrat šla v klube, ki so jih večinoma obiskovali istospolno usmerjeni. Za The Palm Beach Post je dejal, da je bil Mateen "čudna pojava. Čeprav si je močno želel ugajati, ga ni nihče maral"

Preden je vstopil v klub, pozdravil znanca

The Orlando Sentinel poroča, da je bil Mateen v klubu več kot desetkrat. Ena od rednih strank se spomni, da je sam sedel v kotu in pil. "Nekajkrat se ga je zelo napil, postal glasen in agresiven," je dodala. Ty Smith se spomni, da je v klubu večkrat govoril o svojem očetu, ženi in otorku. 

Chris Callen, ki nastopa v klubu Pulse, pravi, da je Mateen prihajal v klub zadnja tri leta. Uporabljal naj bi tudi spletno aplikacijo za zmenke za istospolne, prek katere je stopil v stik s Kevinom Westom. West je Mateena srečal pred klubom tudi v noči, ko je slednji ubil 49 ljudi. "Naravnost mimo mene je šel. Pozdravil sem ga, on pa se je obrnil in mi odzdravil nazaj," je dejal West. 

Sošolec iz srednje šole se ga spomni kot naklonjenega istospolnim ljudem in se sprašuje, kaj se mu je zgodilo, da se je odločil za tak korak. 

Preberite tudi: 

 

 

 

Na nagradno igro se prijavite TUKAJ.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.