Slovenija > Črna kronika
24 ogledov

Napadla policistko, da bi ga rešila

išče se PU Ljubljana
Policisti zaradi sumov storitve kaznivih dejanj s področja premoženjske kriminalitete in kaznivega dejanja napada na uradno osebo iščejo neznanega moškega. Moški ima poškodovano desno roko.

Moškega (na sliki) so policisti 15. marca v večernih urah obravnavali v prometni nesreči na Tacenski cesti v Ljubljani. Med postopkom se je izkazal z osebnimi dokumenti, za katere se je kasneje izkazalo, da so bili ukradeni pri vlomu v stanovanjsko hišo. Policisti so prav tako še ugotovili, da je vozil neregistrirano motorno kolo znamke Honda CB 1000. Oseba je bila zaradi poškodb odpeljana v bolnišnico, kjer je ostala na zdravljenju.

20. marca v dopoldanskem času pa sta neznanca na Zaloški cesti v prostorih bolnišnice napadla policistko, ki je varovala omenjeno osebo, in jo lažje poškodovala. Pri tem sta iz bolnišnične oskrbe odpeljala tudi moškega na sliki.

Z dosedanjim zbiranjem obvestil policisti osumljenih še niso uspeli identificirati, zato prosijo vse, ki bi karkoli vedeli o  osebi na priloženi fotografiji, da podatke sporočijo na telefonsko številko 113 ali anonimni telefon policije 080 1200.

Komentarjev 6
  • KOJAK 11:56 22.marec 2012.

    Ja full je pomembno ali je ušel z Očesne klinike ali Gastoenterološke... A ga boš prej prepoznal če ti povedo da je iz onkološkega?

  • Žurnalček 22:56 21.marec 2012.

    A niste mal smešni , ne niste ampak ste smešni ogromno, lahko bi se celo reklo abnormalno smešni. A za v Policijo vstopiti ni potrebno psihotestov! Gonte se v 3PLM

  • @ 21:44 21.marec 2012.

    Iz katere bolnišnice na Zaloški? Iz porodnišnice vendar!