Šport
49 ogledov

Naposled dobra novica za Gajserja

tim gajser EPA
Svetovni prvak v motokrosu Tim Gajser bo nastopil na današnji dirki svetovnega prvenstva v Nemčiji. Gajser je na sobotnih kvalifikacijah padel, po današnjem zdravniškem pregledu pa je dobil zeleno luč za nastop v Teutschenthalu.

Svetovni prvak Tim Gajser ima zadnje čase veliko težav s padci. Potem ko je grdo padel na prejšnji dirki za svetovno prvenstvo v Latviji, je tudi na kvalifikacijah za VN Nemčije v Teutschenthalu spet doživel nekaj podobnega. Končal jih je predčasno, še en padec pa se je na srečo končal razmeroma dobro, brez hujših poškodb, Gajser dan pozneje čuti le bolečine v hrbtu, ki pa so predvsem posledica prejšnjih nesreč.

Kvalifikacije v Nemčiji se zanj niso dobro končale, že kmalu po začetku je padel in moral počasi odpeljati v bokse ter odnehati. Zaradi padca je končal v ozadju na 33. mestu. V Nemčiji je še en slovenski dirkač, Jernej Irt, ki je v kvalifikacijah dosegel 24. izid.

Prva vožnja razreda MXGP bo ob danes 14. uri, druga pa ob 17.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.