Magazin > Horoskop in Numerologija
25 ogledov

Napovednik za teden od 30. 12. do 5. 1. 2014

Lili Sorum Anže Godec
''Prehajamo iz obdobja srca v obdobje razuma.''

Leto 2o13 je prišlo h koncu. Prineslo je veliko srčnih preobratov in sprememb. Leto 2014 bo temeljilo na racionalni percepciji, na Umu in Pravičnosti. Vračamo se k Resnici. Seveda pa je lahko (za lažnivce, prevarante itd) to lahko zelo boleče obdobje. 

Število življenjske poti 1
Postavite si cilje. Analizirajte jih korak za korakom. Nato jih postavite višje. Povprašajte se po otroških sanjah in navideznem nedosegljivem. Zakaj bi se (vsaj v načrtovanju) omejevali? Saj je le papir….

Število življenjske poti 2
Otrok v vas se veseli novega obdobja. Kako boste ljubeči poskrbeli zanj? Ste sebe pocortali v teh prazničnih dneh? Ali ste poskrbeli za vse ostalo, le za sebe ne? Domača naloga: obdarite se.

Število življenjske poti 3
Ne dovolite dvomom in skepticizmu, da bi prevzeli oblast. Dovolj ste sposobni, da bi izpeljali kar koli bi si zadali; torej si zadajte nekaj tako neverjetnega, da boste še sami navdušeni. Pogum.

Število življenjske poti 4
Tradicija je seveda pomembna. Tudi varnost. Nekoč smo verjeli, da smo v jamah varni. Danes gradimo nebotičnike. Ne ostajajte v jami lastnih omejujočih prepričanj, ki temeljijo na strahu.

Število življenjske poti 5
Spontanost je iskrica življenja. Je draž in je srž. Vseeno pa je občutek Ljubezni v srčku tisti, ki je najdragocenejši. Umirite se in obudite občutek topline, sladkobe in iskrivosti v srčku. Vedno.

Število življenjske poti 6
Razum pomaga prebroditi marsikatero krizo. Vseeno, pot do sreče ni pot zanikanja realnosti. Ne prepričujte sebe v nekaj, kar ni res; zavoljo ljubega miru. Dejstva pomagajo ohraniti smer.

Število življenjske poti 7
Radi vztrajate v svojih prepričanjih, kar je pohvale vredno. Vseeno bodite fleksibilni in sprejmite drugačne poglede in načela. Odprite se. Saj se lahko kadarkoli vrnete k starim mislim.

Število življenjske poti 8
Zaključujete ogromen sklop življenja. Takoj po novem letu se pričenja nov. Vzemite ga s sebo, kot popotnico. Odprite se kot cvet in dehtite.

Število življenjske poti 9
Pred vami so se odprla nova vrata. Ne omahujte in stopite na pot, po kateri ste vedno želeli korakati. Ne izgubljajte časa s podrobnostmi. Same od sebe se bodo uredile – presenečeni boste.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.