Magazin > Film & Glasba & TV
58 ogledov

Napovedujejo malo drugačen pogovorni šov

tadej toš Zaklop/RTVS
Na Televizijo Slovenija 8. marca prihaja nova duhovita pogovorna oddaja Točno popoldne.

Točno popoldne, ki se bo začelo vsako nedeljo točno ob 17.20 na TVS 1, ustvarja ekipa znanih slovenskih komikov in igralcev, s Tadejem Tošem na čelu. Oddaja ima zelo zanimivo in neobičajno ozadje. Dogajanje je postavljeno v razkošno hišo ob robu večjega mesta, kjer ambiciozen in zgovoren sin bogatega kamnoseka, ki ga igra Tadej Toš, vsako nedeljo pred publiko pripravlja pogovorni šov. Samozavestnega sinčka bolj kot kamen in spomeniki v življenju zanimata slava in svet zabave. Z očetovim finančnim doprinosom, ustvarja oddajo, v kateri gosti znane in popularne ljudi. Za vratom mu ves čas visi družina na čelu z moralno avtoriteto družine babico - Deso Muck, očetom - Tilnom Artačem, dedkom - Juretom Mastnakom in gospodinjsko pomočnico - Nino Strah. Za prijetno vzdušje skrbi vrhunska glasbena zasedba, poimenovana po šefu banda: Konec dober, vsi dobri.

"Točno popoldne bo za gledalce zanimiv šov, saj gre za improvizirano-igrano pogovorno oddajo z dramaturško zasnovo, v kateri nastopa 'odštekana' in nekonvencionalna družina. Všeč mi je vloga ambicioznega in samozavestnega sina, saj omogoča miselni in izvedbeni odmik od realnosti. Z ostalimi člani ekipe še nisem sodeloval in se še spoznavamo, menim pa, da zasedbo sestavlja ekipa starih in preverjenih televizijskih mačkov,“ je o oddaji povedal Toš, Artač pa je izjavil: "S kakršnimi si dopoldne, s takšnimi si popoldne. Če boste nedeljo dopoldan preživeli v družbi veselih, ne ravno točnih ljudi, brez dlake na jeziku, je oddaja Točno popoldne kot nalašč za vas. Z Juretom Mastnakom že dolgo zelo dobro sodelujeva. Deso imam rad, pred kratkim mi je ponujala celo eno izmed svojih hčera in 4 hektarje zemlje za doto, zdaj bo med nama še bolj poglobljen odnos."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.