Vreme
753 ogledov

Napovedujejo poslabšanje, vendar ne za dolgo

(Foto: Shutterstock) Žurnal24 main
Že danes popoldne možne kakšne plohe. Po jutrišnjem oblačnem in deževnem dnevu pa lahko pričakujemo sončen vikend.

Vremenoslovci za danes popoldne napovedujejo poslabšanje. "Danes bo večinoma sončno, v zahodni Sloveniji pa spremenljivo oblačno, popoldne bo možna kakšna ploha," so zapisali na spletni strani Agencije Republike Slovenije za okolje (Arso). "Pihal bo jugozahodni veter. Najvišje dnevne temperature bodo od 17 do 22, v vzhodni Sloveniji do 24 stopinj C." 

Jutri nas čaka deževen dan

"Jutri zjutraj in dopoldne bo večinoma oblačno s padavinami, predvsem v južni Sloveniji bodo tudi posamezne nevihte. Prehodno bo zapihal severni veter. Popoldne se bo od zahoda postopno zjasnilo, a bodo še nastajale posamezne plohe. Najnižje jutranje temperature bodo od 6 do 10, ob morju do 12, najvišje dnevne od 16 do 20 stopinj C," še sporočajo z Arso.

Vikend bo sončen

V petek in soboto bo po napovedih večinoma sončno, več oblačnosti, pa lahko pričakujete v zahodni Sloveniji. Pihal bo jugozahodni veter. 

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.