Magazin > VIP
252 ogledov

Naprodaj Urškina masažna miza

Urška Čepin Mediaspeed.net
Masažna miza, ki jo je zvezdnica Urška Čepin v ljubljanskem masažnem salonu uporabljala za erotične masaže, je naprodaj.

Sodelavec Zavoda za kulturo pornografije 69 in erotični menedžer starlete Urške Čepin Žiga Sedevčič prodaja masažno mizo, na kateri je Čepinova izvajala erotične masaže. "Lastnik mize sem jaz, ker sem jo odkupil, prodajam pa jo zato, ker je ne potrebujem," nam je pojasnil.

Masažno mizo prodaja na Bolhi, zanjo pa zahteva okoli 400 evrov. "Sicer pa je cena odvisna od najboljšega ponudnika," je povedal. Ogledov oglasa je bilo po njegovih besedah kar veliko, klicala pa sta dva ponudnika.

Masažno mizo pa ponuja tudi preko elektronske pošte, v kateri je zapisal: "Tako kot piše v zadevi, prodaja se miza, na kateri je ležalo veliko znanih oseb. Če pa vas zanimajo tudi ostale zadeve, ki pripadajo mizi, pa se lahko dogovorimo (zvezek, mobitel ... )."

Na vprašanje, kaj je v tem zvezku, odgovarja, da gre za zvezek, v katerem so navodila za uporabo mize. Mobitel, ki ga prav tako prodaja, pa je uporabljala Čepinova. Ali ga je uporabljala samo za potrebe masiranja ali tudi v osebne namene, pa Sedevčič ni znal povedati.

Komentarjev 1
  • Mio Mondo 10:11 08.januar 2013.

    ta žaba starleta? hahahaha ne meee smeeejaaaat!