Magazin
317 ogledov

Naravno polepšane znane Slovenke in Hrvatice

Lux Lux-Factor
V trendu je naravni videz, zato to poletje pozabite na japonsko vrisovanje obrvi, umetne nohte, trepalnice in lasne podaljške. A brez skrbi, svojo lepoto lahko poudarite tudi na popolnoma naraven način, kako, pa so že odkrile naše in tuje zvezdnice!

Znane Slovenke in Hrvatice za zapeljiv pogled in poudarjene obrvi že lep čas namreč uporabljajo popolnoma naraven serum za rast trepalnic Lux-Factor Eyelash, ki v samo 28 dneh vidno podaljša, zgosti in priviha vaše trepalnice, prav tako pa poskrbi tudi za ponovno rast obrvi na predelih, kjer ste do sedaj morali uporabljati svinčnik ali senčilo.






 

 

 

Iris Mulej (levo) in Jasna Kuljaj (desno) pred in po 28 dneh uporabe seruma za rast trepalnic Lux-Factor Eyelash

Serum za rast trepalnic Lux-Factor Eyelash, ki trenutno velja za najbolj čisto, varno in naravno formulo za rast trepalnic na našem tržišču, že uporabljajo Lana Jurčević, Iris Mulej, Ula Furlan, Danica Lovenjak, Antonija Šola, Jasna Kuljaj in številne druge zvezdnice! Poleg tega, da so vaše trepalnice veliko opaznejše, pa serum Lux-Factor spodbuja tudi rast novih trepalnic in pomaga preprečevati lomljenje in izpadanje starih. Primeren je za vsakodnevno uporabo in tudi za najbolj občutljive oči, saj deluje brez nadležnih stranskih učinkov, kot so denimo dražeče oči.In kaj so po uporabi seruma Lux-Factor povedale naše in hrvaške zvezdnice?

Lana Jurčević, pevka »Danes lahko celo trepalnice ‘vzgojiš’. Poskusila sme že s permanentnim podaljševanjem, vendar mi je bilo naporno hoditi na popravke, pa sem se odločila, da jih odstranim …. Ta serum pa zares deluje.

 

 

 

Ula Furlan, tv voditeljica »Pridno uporabljam tudi serum za rast trepalnic Lux-Factor, da je tudi moj 'nude' videz nekoliko bolj glamurozen in da trepalnic na mučim s podaljševanjem in lepljenjem umetnih. Super je!«

Iris Mulej, manekenka »Tako dolgih in gostih trepalnice nisem mogla doseči z nobenim drugim produktom, pa sem jih preizkusila že veliko! Hkrati trepalnice z Lux-Factor Eyelash terapijo naravno potemnijo, zaradi česar mi ni potrebno vsakokrat, ko grem ven, nanašati maskare.«

 

Jasna Kuljaj, tv voditeljica »Že po enem tednu terapije z Lux-Factor Eyelash serumom so moje trepalnice postale polnejše in na dotik bolj močne. Po enem mesecu so me kolegice začele spraševati, če imam umetne trepalnice. Serum vsak dan nanašam tudi na obrvi, tako da zdaj risanje loka z barvico ni več potrebno.

Antonija Šola, pevka »Med vso ponudbo kozmetike na našem tržišču zadnje čase prednost dajem naravni kozmetiki. Pomembno mi je tudi, da proizvodi niso testirani na živalih in zato prisegam na Lux-Factor.«

Danica Lovenjak, novinarka in piarovka »Ko sem ga začela uporabljati, me je presenetilo, kako hitro sem videla prve rezultate. Že po dveh tednih sem opazila razliko. Trepalnice so postale daljše in gostejše. Serum Lux-Factor je naredil svoje, saj so trepalnice sedaj bolj privihane in imajo čudovit naravni lok tudi brez klešč za vihanje trepalnic. Na splošno se mi zdi, da so se trepalnice okrepile in postale močnejše. Videti so tudi nekaj odtenkov temnejše, tako da so tudi brez ličil krasno poudarjene. Najbolj me je pa navdušila njihova gostota. Začele so rasti nove trepalnice, zato izgledajo mnogo gostejše in polnejše. Takega volumna nisem prej dosegla niti z najboljšo maskaro. Res sem zadovoljna z učinkom.«

Prav zdaj lahko dobite serum za rast trepalnic Lux-Factor Eyelash po promocijsko znižani ceni z več kot 50 % popustom, samo na www.lux-factor.com!