Slovenija
99 ogledov

Naš skakalec ni prišel iz vode

Drina Profimedias
Andrej Beuc je imel bogate izkušnje pri skokih v vodo ...

Naš skakalec v vodo Andrej Beuc naj bi po skoku v Drino z mostu v Zvorniku umrl, poroča Blic. Beuc naj bi po skoku prišel na površje in dvignil roko kot bi prosil za pomoč. Reševalni čoln je takoj krenil proti njemu, a je bil prepozen, Beuc je že potonil. 

Potapljači so poskušali najti utopljenca, a jim kalna voda otežuje delo, poroča Blic. Tekma "River Drina cliff diving 2016" je seveda prekinjena. Na spodnji fotografiji lahko vidimo njegov zadnji skok. Nekateri sumijo, da je po skoku z glavo udaril v skalo.

Andrej Beuc je bil naš 34-letni adrenalinski športnik, profesionalni padalec in udeleženec številnih mednarodnih turnirjev v skokih v vodo. Doma je bil iz Pleterij pri Krškem. 

Komentarjev 11
  • marabunta 15:04 08.avgust 2016.

    in kako se lahko skače tam, če veš, da so skale v bližini....ne verjamem, da je to vzrok...bolj bo kakšen krč, slabost, infarkt...

  • hpet 12:07 08.avgust 2016.

    Tudi meni ta organiziacija ni najbolj jasna. Običajno pri teh skokih vidim reševalce in potapljače v stalni pripravljenosti v vodi, seveda nekaj varnih metrov vstran od mesta doskoka v vodo. Mislim, da je ta organizacija bila "po domače" - žal.

  • Five 09:18 08.avgust 2016.

    Iskreno sožalje družini, prijateljem in vsem, ki so ga imeli radi.Škoda, da nam ga mediji niso kdaj prej predstavili, saj je bilenkraten športnik in človek. Mir in pokoj njegovi duši.