Magazin > Bizarno
368 ogledov

Naš voditelj: "Ta sir bi zamenjal za oralno zadovoljevanje"

Iztok Gartner Facebook
Le skuta enega izmed trgovcev je našega voditelja tako navdušila, da bi svoje najljubše početje na svetu, oralno zadovoljevanje svoje izbranke, lahko za nekaj dni postavil na stranski tir.

"Tale sir iz /…/ je tko dober, da bi ga lahko kak dan ali dva zamenjal za oralno zadovoljevanje ženske," je na Facebooku hudomušno izjavil voditelj in novinar erotične oddaje Bordel Iztok Gartner. Kdor Iztoka pozna, ve, da je velik poznavalec erotike, zato smo ga vprašali, kakšen nasvet bi dal moškim, da svoje dame popeljejo v oralna nebesa.

"V bistvu je finta v tem, da moški to večinoma počnejo z namenom, da bo nekaj sledilo, le nekaj minut, nato pa gremo naprej. Ženske, s katerimi se pogovarjam, sploh ne vedo, da lahko to traja tudi eno uro. Naj si moški vzamejo čas in v tem uživajo. Zame ni boljšega, kot to, da ženski pride v tvoja usta. Da prav špricne, zmaga! Naj moški na to ne gledajo kot na ženski egoizem, saj bo dolgoročno vse tako poplačana, da se jim še sanjalo ne bo," pravi Iztok, ki svoji dragi tovrstne užitke, kadar sta skupaj, privošči vsako jutro in večer.

 
Komentarjev 3
  • zkvazdjkrregistracijozahtevate 14:25 23.avgust 2016.

    Men je on čist nepoznan. Le od kje se je vzel? Važn da so mu plačal reklamo za sir. V kapitalizmu se take zadeve kupujejo kot po tekočem traku.

  • Avatar praufo
    praufo 12:27 23.avgust 2016.

    vsak naj sam proba, vse je stvar okusa

  • c1305166 08:55 23.avgust 2016.

    Kaj zdaj, sir ali skuta? Pa tako je obetal ta članek..