Magazin > VIP
186 ogledov

Naša misica se je družila s Trumpovo

ivana trump
1/4
Osebni arhiv
Slovenska Miss Universe spoznala Ivano Trump.

Rovinj Beach Polo je bil eden od najbolj prestižnih dogodkov te vrste, kamor so imeli vstop samo povabljeni gostje, med njimi lastniki največjih podjetij in korporacij. Velika zvezda dogodka je bila Ivana Trump, nekdanja žena Donalda Trumpa, milijarderja in kandidata za predsednika ZDA.

Ivano je spremljal Vladimir Kraljević, lastnik licence Miss Universe Slovenije in Hrvaške ter predstavnik Trump organisation za Evropo ter Član The Academy of Hospitality Science in izvršilec luksuzne nagrade International Star Diamond Award. V družbi Ivane Trump in njenega nekdanjega moža, milijarderja Riccharda Mazzucchellija, so bile na Polo beach cupu tudi Vladimirjeva žena Marija Kraljevič, Kaly Kolonič- lastnica piar Agencije Ekskluzivno, TV voditeljica in soorganizatorka izbora Miss Universe Slovenije ter aktualni Miss Universe Slovenije in Hrvaške, Ana Haložan in Barbara Filipović. Zakonca Kraljević z Ivano Trump prijateljujeta že vrsto let, prav tako sta dobra prijatelja Donalda Trumpa.

Dogodek v Rovinju je bil vsekakor namenjen druženju, trajal pa je kar štiri dni. Ana in Barbara sta nad Ivano Trump navdušeni in bosta dogodek še dolgo pomnili, saj jima je bila ponujena enkratna priložnost, ki je nikoli ne bi doživeli, če ne bi bili okronani za Miss Universe. Za vtise iz dogodka smo vprašali tudi piarovko in voditeljico Kaly Kolonič, ki je tovrstnih dogodkov in spoznavanj že dodobra vajena, saj zadnjih 15 let skrbi za največje balkanske in tuje zvezde, med drugim je tudi piarovka igralca Radeta Šerbedžije, sodeluje pa tudi z zvezdami, kot so Čolić, Brena, Bregović, Duran Duran, The Dubliners, Il Divo, Shapeshifters ... "Ivana Trump je izjemno uglajena in prijazna gospa, ki ji je bil obisk dogodka izjemno všeč. Veliko bolj zgovoren od nje je bil Riccardo Mazzucchelli, ki zadnja leta celo živi na Hrvaškem, in sva si takoj preko Whatssappa izmenjala nekaj slik. Dogodek je bil izjemno dobro organiziran in zagotovo eden izmed boljših v tem delu Evrope, ljudje pa nasmejani in sproščeni," je povedala Kolonićeva, ki bo na oder Miss Universe kot voditeljica 24.junija stopila že četrtič. O izboru nam je zaupala: "Letos bo izbor že junija, ker bo tudi svetovni izbor veliko prej kot lansko leto. Dogodka se veselim, saj je to eden izmed redkih prenosov, ko lahko nosim ekstravagantne večerne obleke znanih kreatorjev in tudi povabljeni so vedno izjemni ljudje, ki pridejo iz vsaj osmih držav, tako smo v preteklih letih imeli na izboru že največje svetovno uveljavljene oblikovalce, dogodka se vedno udeležijo eminentni poslovneži, direktorji, ljudje iz sveta mode, imeli smo v gosteh tudi dva princa." 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.