Magazin > VIP
115 ogledov

Naša resničnostna zvezdnica z videom opozarja na kriminal

maša levačič Facebook
Maša Levačič iz Big Brotherja na Facebooku objavila video in dokazala, da ima režiserski talent.

Nekdanja tekmovalka šova Big Brother, Maša Levačič, je na Facebooku tik pred nočjo čarovnic objavila video, ki je sicer nastal že februarja in v katerem sta s prijateljico, ki jo pozna že iz osnovne šole, našemljeni v oboroženi seksi roparki. Sta se igrali s pravim orožjem? "Ne, gre za pištoli za streljanje s plastičnimi kroglicami,“ nas je potolažila Maša in zagotovila, da je bilo za njuno varnost poskrbljeno, saj v pištoli ni bilo nabojev.

maša levačič | Avtor: Facebook Facebook


Maša, ki je imela idejo za video, ga tudi sama posnela in zmontirala, nam je še povedala, da je z njim želela opozoriti na naraščanje kriminala v naši družbi. "Največji zločinci niso tisti, ki imajo tatuje, ampak tisti, ki nosijo kravate,“ je še dodala Maša, ki je nekoč sanjala o karieri režiserke. "Posnela sem že več takih videov in jih tudi sama zmontirala,“ pravi mladenka, ki jo delo v medijih, pa naj gre za režiranje, igranje ali vodenje, zelo zanima.

"Ukvarjam se že z novim videom. Vse je že zbrano, samo posneti ga je še treba. Malce se je zavleklo, ker mi je kakovost zelo pomembna. Objavljen bo novembra. Tokrat bo tema namenjena ženskam. Sporočiti jim želim, da so super in da je vsaka edinstvena,“ nam je Maša za konec še zaupala.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.