Šport
33 ogledov

Našel telefon mladenke in jo povabil na večerjo

Cristiano Ronaldo, telefon Instagram
Cristiano Ronaldo je v Las Vegasu našel telefon, se odzval na klic, za nameček pa na večerjo še povabil pozabljivo mladenko.

Cristiano Ronaldo je v zadnjem času znan po druženju s pripadnicami nežnejšega spola. Tudi tokrat je bilo tako, a namen je bil popolnoma drugačen.

Sloviti Portugalec je v Las Vegasu našel telefon, ta pa je kmalu začel zvoniti. Na drugi strani je bila lastnica mobilnika. Ronaldo ji je telefon želel vrniti, da pa bi se izognil zapletom, je dekle povabil naj se mu pridruži pri večerji. "Slaba novica je, da sem pred dvema dnevoma izgubila telefon. Dobra novica je, da ga je našel Cristiano Ronaldo, najboljša pa, da nas je peljal na večerjo."

 

Bad news is I lost my phone two days ago. Good news is Cristiano Ronaldo found it. Better news is he took us to dinner last night.

A photo posted by Austin Woolstenhulme (@austinmilan) on Jul 6, 2015 at 10:14am PDT

 

Portugalec, ki je na 54 tekmah v lanski sezoni za Real Madrid zabil rekordnih 61 golov, se bo ta teden vrnil v špansko prestolnico, kjer bo moštvo pod taktirko novega trenerja Rafaela Beníteza 10. julija začelo s pripravami.