Slovenija > Črna kronika
21 ogledov

Našel ukradenega Zmajčka

Kipec Zmajček Arhiv MOL
Meščan je ukradeni kipec našel le nekaj ulic od vodnjaka.

Pretekli teden so neznanci  z vodnjaka na Trubarjevi ulici ukradli bronasti kipec Zmajčka.  Meščan pa ga je našel le nekaj ulic stran od vodnjaka. 
 
"Zmajček je nepoškodovan, originalni odlitek bo na ogled v pritličju Mestne hiše, na vodnjak pa bomo postavili odlitek. Mestna občina Ljubljana se zahvaljuje meščanu, ki je policijo obvestil o ukradenem kipcu," pa so sporočili z Mestne občine Ljubljana. 

Komentarjev 1
  • Žurnalček 08:39 31.julij 2014.

    Da da in kar nekaj ulic stran ga je našel občan po 8 dnevih ležanja na cesti. Dejte no kerga drugega basati z takšnimi novicami. Al je fotr Cigan videl , kaj so mu deca prinesla domov , pa ...prikaži veča je sam nazaj nesu, al je pa tist Cigan na odkupu surovin naletel na njega. Bo nekdo z orodjem najprej odmontiral in razbil fontano kr tko , da bo pol vse skupaj pustil v sosednji ulici. Kako pa mislite , da so TALCA v Gramozni jami nazaj dobil . Osveščeni Cigani so ga nazaj Jankoviču sami prinesel , ko so ugotovili, kaj so jim deca domov prinesla , s tem , da se ne uvede postopek protiv dece . Šta deca znaju šta je to 1 tona !