Slovenija > Črna kronika
32 ogledov

Obstrelil naj bi se in zbežal pred policijo

Pištola EPA
Kaj se je dogajalo pri Novem mestu? Samega sebe naj bi ustrelil domačin, nato pa zbežal pred policisti. Ti še vedno ugotavljajo, kaj se je v resnici zgodilo.

"V romskem naselju Ruperč vrh pri Novem mestu je včeraj samega sebe ustrelil eden izmed domačinov. Krajani smo prijavili policiji, ki pa sprva očitno stvari ni jemala resno, saj je več policistov posredovala šele po več urah," nam je sporočil vir iz bližnjega kraja. 

Kot še zatrjuje oseba, ki ne želi biti imenovana, je po prvem klicu policistov minilo precej časa, da je prišla v naselje trojica uniformirancev, ki pa da so po kratkem pogovoru z enim od sorodnikov ranjenega odšli. Šele čez čas je prišlo v naselje več policistov v neprebojnih jopičih, ki so iskali osebo (ime znano uredništvu), a ga niso našli. 

Policija še ni našla sledov dejanja

Na novomeški policiji so za Žurnal24 potrdili, da so v četrtek prejeli prijavo, da se je v naselju Ruperč samopoškodovala oseba. Kot zatrjujejo, so na kraj domnevnega dogodka prišli takoj, ko je bilo to mogoče. Domnevno ranjene osebe niso našli, tudi vsa nadaljnja preiskava širšega območja okoli naselja še vedno ni potrdila, da je do poškodbe sploh prišlo. 

A vir zatrjuje, da se je dogodek zgodil pri sosedih "begunca" in to pred večjo množico ljudi. Da pa se ranjeni sedaj skriva, je verjetno kriv strah, da bo moral v zapor, saj da za orožje nima dovoljenja, prav tako je bil v preteklosti že v zaporu zaradi napada s hladnim orožjem. V imenovanem naselju naj bi v preteklosti že prihajalo do krvavih dogodkov.

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 1
  • patriarh 22:20 03.julij 2015.

    Ah puste ga. Ga bojo že medvedi najdl..