Magazin > VIP
191 ogledov

Naši miss ni dovoljeno zapustiti sobe

Lucija Potočnik
1/11
Agencija Ekskluzivno
Na tekmovanju za miss Universe je treba upoštevati kar nekaj pravil. To nam je povedala Lucija Potočnik, slovenska predstavnica.

Lucija Potočnik, slovenska predstavnica na izboru za miss Universe, je za Žurnal24 povedala, da veliko ljudi misli, da je šla na Filipine zgolj na počitnice. A, kot pravi 24-letnica, temu ni tako.

"Ne smemo zapustiti sobe brez naše supervizorke. Niso dovoljeni obiski ali svobodno sprehajanje po hotelu, kaj šele po mestu ali plaži," je povedala Lucija in dodala, da morajo tudi na dogodkih na toaleto oditi v sprestvu organizatorjev ali varnostnikov: "O vsakem našem odhodu moramo obvestitit našo supervizorko, ki jo zaradi vloge našega skrbnika in zaupnika kličemo kar 'mama'. Ona nas vsakodnevno seznani z obveznostmi, ki nas čakajo naslednji dan ali v prihajajočih urah."

Lucija je za Žurnal24 povedala tudi, da imajo naporen urnik, saj se je že zgodilo, da so ponoči spale le kakšno uro. "Na dogodke, vaje ali dnevne obroke je treba prihajati urejen – umiti lasje, urejeni nohti, urejen mejkap. Moramo biti točne in s seboj imeti vse zahtevane stvari. Moram priznati, da sem glede tega zelo organizirana in se mi do zdaj ni zgodilo, da bi kaj pozabila."

Komentarjev 4
  • krtmen1 15:05 25.januar 2017.

    Bo pač malo potrpela in se bo lahko svobodno gonila okoli po tekmovanju...

  • Avatar skeptik
    skeptik 10:04 25.januar 2017.

    Naslov je tak, kot da bi naša misica zagrešila kaznivo dejanje in je v hišnem (sobnem) priporu. Spet eno samo zavajanje. Vse misice so v enaki situaciji in ne samo naša

  • romy 09:38 25.januar 2017.

    red je red..ne jamrat išči rešitve..tudi žrebce jim pripeljejo v sobo,super