Magazin > Film & Glasba & TV
81 ogledov

Naši slavni na premiero pripeljali otroke

Dobri dinozaver
1/18
2ifilm
Dobri dinozaver, nova Disneyjeve animirana poslastica za celotno družino, kmalu v kinih.

V preddverju ljubljanskega Koloseja je bilo včeraj veselo. Odvila se je namreč svečana premiera animiranega filma Dobri dinozaver, na katero so svoje otroke pripeljali tudi nekateri znani slovenski
obrazi. Prišli so Jurij Zrnec, Maja Raspopović, Ana Dolinar in Sebastijan Horvat, Miha Deželak, Saška Lendero in Miha Hercog ter mnogi drugi.

Po prevzemu karte za kino so otroka na vhodu v kinodvorano čakale kokice in 3D očala, ki so v trenutku popestrila dogajanje.

Pred pričetkom risanke Dobri dinozaver so imeli gledalci možnost spoznati tudi ekipo igralcev, ki so svoje glasove posodili dinozavrom in njihovim prijateljem. Voditelj Matjaž Lovše je podelil nekaj nagrad iz filma, za tem pa so si vsi nadeli očala in se poglobili v čudoviti svet pravljic. Napeta zgodba z dobrim in poučnim koncem je celotno dvorano z nasmehom na ustih pospremila še do Kolosejevega Cubana, kjer so se otroci s starši pred odhodom domov posladkali s torto in osvežilnimi pijačami.

Ustvarjalci poučnih animacij Reševanje malega Nema in Vrvež v moji glavi so tako predstavili novo zabavno pustolovščino dveh neobičajnih prijateljev. V svetu, kjer asteroid ni povzročil izumrtja dinozavrov, se je mladi osiroteli dinozaver Arlo spoprijateljil z iznajdljivim človeškim otrokom, ki je prav tako iskal sorodno dušo. Kljub številnim razlikam se je nenavadna dvojica počasi spoznala in se s skupnimi močmi uspešno borila proti nevarnim plenilcem in neizprosni naravi. Na nepozabni pustolovščini sta se naučila soočanja z lastnimi strahovi in iskanja pravega poguma v lastnem srcu.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.