Slovenija > Črna kronika
81 ogledov

Nasilna smrt ženske pri Tržiču

Policijski trak. Nik Rovan
Policisti preiskujejo umor ženske pri Tržiču. Kdo je storilec, v tem trenutku še ni jasno, ena oseba v bolnišnici.

Ženska iz območja Ljubljane je v stanovanjski hiši v vasi Križe pri Tržiču umrla nasilne smrti, so potrdili na PU Kranj.

"Dogodek je policiji naznanila oseba, ki je obravnavana v povezavi z dogodkom. Ta oseba, gre za žensko, je bila med zbiranjem obvestil zaradi telesnih poškodb odpeljana v zdravniško oskrbo."

Kraj sta si ogledala tudi dežurna preiskovalna sodnica in državna tožilka. Policija v tej fazi intenzivno zbira informacije.

Kaj je izzvalo dogodek?

Pop TV je neuradno poročal, da je ranjena ženska s škarjami smrtno ranila drugo. Spletni Dnevnik pa poroča, da se je umor zgodil v noči s sobote na nedeljo. Porezana ženska naj bi bila 43-letna lastnica hiše, medtem ko je bila pokojna starejša podnajemnica, ki pa je v hiši živela le nekaj dni. Lastnica naj bi dogodek šele v nedeljo zjutraj priznala sosedu, ta pa jo je pridržal in poklical policijo. Med tragičnim dogajanjem naj bi bil v hiši tudi lastničin mladoletni otrok.

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.