• Sob 12 do 23 °C
  • Ned 15 do 22 °C
  • Pon 17 do 25 °C
več na vreme.net

FBI

0 komentarjev

Našli Bradyjev dres in lopova

Zvezdnik Tom Brady bo dobil nazaj dres s katerim je osvojil letošnji Super Bowl.

Ig. K. / Houston

 

Tom Brady bo dobil svoj dres nazaj. (Foto: EPA)

Po več kot mesecu iskanja so policisti našli dres Toma Bradyja, ki je bil po koncu Super Bowla  ukraden iz garderobe New England Patriotsov. Majica, v njeji je zvezdnik ameriškega nogometa zrežiral enega največjih preobratov v zgodovini športa, naj bi bila na črnem trgu vredna pol milijona dolarjev.
 
Brady se je po tekmi, Patriots so po velikem zaostanku v podaljšku premagali Atlanto Falcons s 34:28, pritožil, da so mu ukradli dres, v akcijo pa sta stopila policija v Houstonu in FBI. Po urah in urah gledanja posnetkov nadzornih kamer ter po zasliševanju prič so naposled le našli kradljivca.
 
Gre za neimenovanega mehiškega novinarja, ki je imel akreditacijo za tekmo in prepustnico za slačilnico. Pri njem so našli tudi Bradyjev dres iz Super Bowla leta 2014, a še ni ugotovljeno, če je ukradel tudi tega.
 
Ameriška televizija Fox je objavila posnetek, kako omenjeni novinar povsem mirno zapušča garderobo New Englanda, podajalčev dres pa je skribal pod svojo obleko.
 
Medtem ko nekateri v ZDA v šali že špekulirajo, da bo omenjene podatke izkoristil predsednik Donald Trump pri gradnji zidu na meji med Združenimi državami in Mehiko, se je ob novici že oglasil tudi Brady: "Zelo sem vesel, da sta se našla moja dresa iz Super Bowlov 49 in 51, rad bi se zahvalil vsem vpletenim predstavnikom zakona. Vem, da so trdo delali na tem primeru in hvaležni smo za to. Upam, da bo ob vrnitvi dresov iz celotne izkušnje potegnjeno kaj pozitivnega."

Vsebine, ki bi vas morda zanimale

Komentarjev (0)

Za oddajo komentarja morate biti prijavljeni!

Morda vas še zanima