Svet
26 ogledov

Našli razbitine pogrešanega letala

letalo egyptair EPA
Egiptovska vojska je po poročanju egiptovske državne televizije našla razbitine pogrešanega letala letalske družbe EgyptAir, na krovu katerega je bilo 66 oseb.

Letalo, ki je bilo na poti iz francoskega glavnega mesta Pariz v egiptovsko prestolnico Kairo, je v četrtek izginilo z radarjev nad Sredozemskim morjem. Vzrok še ni znan.

Razbitine so našli približno 290 kilometrov severno od Aleksandrije, je egiptovska vojska zapisala v sporočilu za javnost, ki ga je objavila na svojem uradnem profilu na družbenem omrežju Facebook.

Našli so tudi osebne predmete nekaterih potnikov, so še zapisali v tem sporočilu, kot povzema nemška tiskovna agencija dpa.

Letalo tipa airbus A320 je bilo na poti iz francoskega glavnega mesta Pariz v egiptovsko prestolnico Kairo, ko je v četrtek ponoči izginilo z radarjev nad Sredozemskim morjem. Vzrok strmoglavljenja še ni znan.

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.