Vizita za živali > Novice
18 ogledov

Tatovi so se prestrašili

Rust Facebook: Obalno zavetišče
Skrbniku so ga ukradli kar iz avta. Zaradi številnih objav so se tatovi najbrž prestrašili in ga privezali za drog.

Kuža Rust je po zahvali številnih delitev prek družabnega omrežja Facebook zopet pri svojem skrbniku, pišejo na portalu Pes moj prijatelj

Rust je kuža, ki je bil namenjen pasjim borbam, a so ga prostovoljci rešili pred kruto usodo. Pred dvema mesecema pa ga je posvojil Marino Favretto.

Sporočilo se je hitro širilo 

"V ponedeljek okrog 14. ure se je Rustov skrbnik namenil po nakup v trgovino Lidl v Sežani. Medtem je pes ostal v avtomobilu. Ko se je skrbnik vrnil iz trgovine je ugotovil, da psa ni več," opisujejo. "Ukradli so mi psa iz avtomobila. Sliši na ime Rust," je sporočilo, ki je takoj preplavilo slovenska in italijanska družbena omrežja. Tudi oglas na strani Obalnega zavetišča in Pes moj prijatelj je delilo okrog 4.000 ljudi.

Rusta pa so na srečo že našli: "Rust je bil najden kar trideset kilometrov stran iz Sežane, in sicer na parkirišču pred Postojnsko jamo! Pes je bil privezan na drog, naključni sprehajalci pa so ga zaradi številnih delitev tistega dne na Facebooku takoj prepoznali!"

"Rust je bil najverjetneje ukraden z namenom, da bi ga predali v organizirane pasje borbe. Očitno so tatovi izvedeli za veliko akcijo iskanja po družabnih omrežjih in se odločili, da ne tvegajo," je na Facebooku zapisal srečni skrbnik. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.