Slovenija > Črna kronika
22 ogledov

Našli so ga s pomočjo reševalnih psov

Iskanje pogrešane osebe Arhiv EPRS
S pomočjo reševalnih psov našli 84-letnega, izčrpanega upokojenca.

Policisti so ponoči in dopoldan nadaljevali z iskanjem pogrešanega 84-letnega Martina Verdeva, ki je v torek odšel neznano kam iz doma upokojencev Loka pri Zidanem Mostu. Popolnoma izčrpanega so ga našli s pomočjo reševalnih psov okoli 11. ure na obrežju Save pri kraju Račica, so sporočili s Policijske uprave Novo mesto.

V iskalni akciji je sodelovalo deset vodnikov reševalnih psov iz Brežic, Novega mesta in Ljubljane, 32 policistov posebne policijske enote Policijske uprave Novo mesto, vodnik službenega psa s službenim psom in pet policistov Policijske postaje Sevnica.

"Policisti in vodniki reševalnih psov so mu nudili prvo pomoč. Reševalci pa so ga potem odpeljali v sevniški zdravstveni dom. O uspešnem zaključku akcije so policisti obvestili zaskrbljene svojce pogrešanega in osebje doma upokojencev," so sporočili novomeški policisti.

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.