Slovenija > Črna kronika
8 ogledov

Našli truplo pogrešanega policista

Hrvaška policija Profimedias
Hrvaška policija je včeraj potrdila, da so našli truplo pogrešanega policista Ivana Moguša, ki so ga pogrešali od božičnih praznikov naprej.

"Okrog 16. ure je bilo na Savski opatovini najdeno moško truplo. Žal lahko potrdimo, da gre za pogrešanega policista. Preiskava njegovega izginotja še vedno poteka, truplo smo predali zavodu za sodno medicino, kjer bodo opravili obdukcijo," je včeraj sporočila hrvaška policija.

Kot piše portal Index.hr, na truplu ni bilo sledi nasilja, kot so vbodne ali strelne rane ali sledi tepeža.

Pustil dokumente, odnesel pištolo

Kot smo že poročali, policist je na območju Zagreba izginil med božičnimi prazniki, domov se ni vrnil z nočnega dežurstva. Nazadnje so ga videli na območju avtobusne postaje v Zagrebu. Njegova žena je tudi preko Facebooka prosila za pomoč, za informacije o njenem izginulem možu.

Policija je sicer potrdila, da je ta na službenem mestu pustil svojo denarnico z dokumenti in mobilni telefon, s seboj pa je odnesel pištolo. V preiskavi so domnevali, da je bil policist na begu.

Preiskava ozadja še poteka.

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.