Slovenija > Črna kronika
160 ogledov

Našli ukradeno "hruško"

Ukradeni tovornjak, hruška PU Maribor
Mariborski policisti so na pomurski avtocesti ujeli Poljaka, ki je vozil ukradeno tovorno vozilo za mešanje betona. Vozilo so zasegli, voznika pa bodo ovadili,

Mariborski policisti so včeraj na avtocesti od Italije proti Madžarski ustavili Poljaka, za katerega se je izkazalo, da vozi ukraden tovornjak. Vozilo prirejeno za mešanje betona so pogrešali od lani v Italiji. Policisti so "hruško" zasegli, zoper Poljaka pa bodo podali kazensko ovadbo.

Našli ukradenega BMW-a in ponarejene žige

Ukradeni  BMW | Avtor: PU Maribor PU Maribor
Policisti z Gruškovja so ravnotako včeraj pri mejni kontoroli obravnavali  27-letno državljanko BIH, ki je iz države poskušala prepeljati ukraden avto znamke BMW, tip 330XD. Avto z nemško registrsko tablico, ki je bil lani ukraden Nemčiji, so zasegli. Po opravljenem kriminalistično tehničnem pregledu ga bo vrnili pravemu lastniku. Po natančnejšem pregledu vozničinega potnega lista, so policisti ugotovili, da sta med odtisnjenimi žigi mejne kontrole, dva ponarejena. Policisti so odtise žigov uničili, državljanko Bosne in Hercegovine pa bodo ovadili zaradi ponarejenih žigov in zatajitve ukradenega vozila.  

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.