Magazin > VIP
79 ogledov

Ni sledu o dekletu pokojnega Stallona

Sage Stallone FameFlynet
Sage Stallone bi se moral prihodnji konec tedna poročiti s svojim dolgoletnim dekletom, a o bodoči nevesti ni ne duha ne sluha. Nihče ne ve, kje je.

Kdo je dekle, s katero bi se moral Sage Stallone naslednji vikend poročiti v Las Vegasu, ni znano, prav tako se ne ve niti, kje je. Za zdaj se sploh še ni odzvala na fantovo smrt. Je pa medtem Sageev odvetnik George Braunstein dejal, da sta bila skupaj več let in da sta nameravala organizirati razkošno poroko. "Ko sva nazadnje govorila, mi je razlagal prav o poroki. Dejal je, da bosta vključila kostume in da bo zelo zabavno," je za E! News povedal Braunstein in dodal, da je bil Sage "zelo pozitiven".

Ni živel v umazaniji

Je pa medtem na dan prišla izjava mrliškega oglednika, ki je ovrgel navedbe, da je 36-letni sin Sylvestra Stallona živel v zanemarjenem in smrdljivem stanovanju. "Sage ni živel v umazaniji. Njegovo stanovanje je bilo sicer razmetano, a nič bolj kot pri vsakem normalnem človeku. Gospod Stallone je imel tudi služkinjo," je za spletni portal RadarOnline.com dejal oglednik Ed Winter, ki si je dobro ogledal pokojnikov dom.

Winter je tudi potrdil, da so na kraju nesreče odkrili prazne stekleničke zdravil, a o njihovi vsebini za zdaj noče govoriti. Najprej hočejo dobiti rezultate toksikoloških preiskav, ki pa bodo znani šele septembra.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.