Magazin > Film & Glasba & TV
57 ogledov

RHCP prihajajo s 25 tovornjaki

Red Hot Chili Peppers arhiv managementa
Ena najbolj priljubljenih rokovskih skupin Red Hot Chili Peppers bodo v sredo prvič nastopili v Zagrebu.

Red Hot Chili Peppers bodo pojutrišnjem nastopili na hipodromu, kjer je leta 2009 igrala slavna Metallica. K našim sosedom prihajajo v sklopu turneje I'm With You, poslušat pa jih bo prišlo približno 25 tisoč oboževalcev. Hrvaški mediji napovedujejo koncert RHCP kot "najbolj pričakovani glasbeni dogodek letošnjega poletja" in "glasbeno bombo". Organizatorji pričakujejo, da bodo člani banda, v katerem sta iz prve zasedbe pevec Anthony Kiedis in basist Michael Balzary, prispeli v Zagreb večer pred koncertom ali celo na dan koncerta, 29. avgusta. Opremo za koncert pa so že pripeljali, in to v kar 25 tovornjakih.

Člani skupine so lani novembra, ko so potrdili nastop v Zagrebu, dejali, da radi prihajajo v mesta, v katerih še niso igrali. Svojim oboževalcem so že takrat sporočili, da bodo poskrbeli za enkratno vzdušje in obilico zabave. Pred njimi bosta občinstvo ogrevala 2Cellos in skupina As Able As Kane iz Manchestra.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.