Magazin
100 ogledov

Nastja iz Kmetije o Tinetovi spolni usmerjenosti

Tine Stropnik Planet TV
Andrej, Franc in Rada iz šova Kmetija: Nov začetek menijo, da je Tine gej. To o tej temi pravi Nastja, ki je bila mladeniču v šovu zelo blizu.

Andrej in Franc, oba sta v šovu Kmetija: Nov začetek nase opozorila s homofobnimi izjavami, sta se pred kamerami pogovarjala o Tinetovi spolni usmerjenosti. Ker ima piercinge in bolj nežne kretnje, sta bila prepričana, da je mladenič gej. Istega mnenja je tudi Rada, ki ga je označila za "malega pedra“.

Že izpadla tekmovalka Nastja, ki je od Tineta dobila poljub, pa meni, da njeni sotekmovalci govorijo bedarije. "Midva sva res veliko časa preživela skupaj in se pogovarjala, zato vam lahko zagotovim, da ni gej. Je res bolj nežna dušica, ni pa gej,“ je Nastja povedala za naš portal.

Tine ji je v šovu tudi odkrito dvoril, a ostalo je pri prijateljstvu. Nastja pravi, da se bosta, ko pride domov, zagotovo dobila, če se bo iz tega poznanstva razvilo še kaj več, pa je zapisano v zvezdah.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.