Magazin > VIP
928 ogledov

Nastja osvojila srce Barovca?

nastja Planet TV
Pred kratkim je v javnost prišla informacija, da sta bila Nastja in Denis iz Kmetije na zmenku. Zdaj pa se je rjavolaska družila s še enim zmagovalcem resničnostnega šova.

Na Facebooku smo zasledili, da sta bila Nastja Kočunik iz letošnje Kmetije: Nov začetek in Črt Banko, zmagovalec lanskoletnega šova Bar, skupaj v Postojni. "Peljala sem se iz Primorske proti Ljubljani, zato sm se tam ustavila na kavi," nam je malce zadržano povedala Nastja in ob vprašanju, od kdaj se poznata, dodala: "Poznam ga že od prej, preko skupnih prijateljev. Šla sva na prijateljsko kavo in obiskala Predjamski grad, ki si ga nisem še nikoli ogledala.“

Črt Banko | Avtor: Facebook Facebook
Tako kot Nastja, nam je informacijo potrdil tudi Črt, ki pravi, da je rjavolaska sicer zelo simpatična, a da se med njima nič ne plete. "Trenutno se pri meni na ljubezenskem področju ne dogaja nič posebnega, ker se predvsem osredotočam na delo,“ pove Črt.

Denis ali Črt? Nastja pravi, da Črt: "Bolj mi je všeč njegov karakter, bolj je simpatičen."

PREBERITE ŠE: Na zmenku z Denisom Toplakom

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.