Magazin > VIP
154 ogledov

Natalija h kirurgu zaradi podočnjakov

Natalija Verboten Mediaspeed.net
Ena naših najlepših pevk Natalija Verboten je marsikoga šokirala, ko se je odločila za lepotni poseg.

Le kaj bi lahko Natalijo Verboten motilo na sebi, smo se vsi spraševali? Odgovor je … podočnjaki. "Zadnja leta so podočnjaki, ki so imeli pri meni predvsem genetsko osnovo, postali že tako izraziti, da sem zaradi njih neprestano  izgledala utrujena, nenaspana, čeprav sem bila spočita in sem se počutila odlično – zato sem se pri dr. Glumičiću odločila za novo tehniko korekcije podočnjakov z uporabo laserja."

Pod nož ni šla

Natalija se torej ni odločila za krirurši poseg, temveč so ji podočnjake popravili z veliko prijaznejšo metodo: "Dr. Glumičić mi je dejal, da sem veliko premlada za korekcijo podočnjakov z rezom v kožo (ta poseg naj bi se opravljal po petdesetem ali šestdesetem letu starosti), priporočal mi je novo tehniko korekcije podočnjakov z uporabo laserja, katere prednost je, da se uporablja tudi za mlajše ljudi, ki imajo težave s podočnjaki in zagotovo ne želijo operativnega posega z zunanjimi rezi. Vidnih sledi operacije ni, odstranitev podočnjakov pa je trajna."

Pevka nam je zaupala, da je bil poseg hiter in popolnoma neboleč, prav tako tudi okrevanje. "Po posegu je bila prisotna oteklina, pri meni je bila največja drugi dan, potem se je vsak dan zmanjševala. Dr. Glumičić me je operiral 3.1., po devetih dneh pa sem bila že 'tipi-topi', stala na odru in pela, tako da sem že nekaj časa v akciji. Za okrevanje sem potrebovala dober teden dni, počutim se odlično," je povedala Verbotnova in dodala, da to mogoče ne bo njen zadnji estetski popravek: "Zaenkrat te potrebe nimam, me je pa življenje izučilo, da nikoli več ne rečem – nikoli, ker se zarečenega kruha največ poje."

Komentarjev 1
  • Avatar roksa
    roksa 09:22 19.januar 2013.

    Buča, meni pridi, boma na naravni način rešla.Ga boma malo prej ven dala, pa boma po očkah pošpricala!!!!!!! :))))))))))