Magazin > Film & Glasba & TV
65 ogledov

Nataša: V šovu podoživela težko otroštvo

Daša Robič Planet TV
Nataša, ki je iz šova Bilo je nekoč, izpadla v petek, pravi, da jo je resničnostna izkušnja zaznamovala.

V šovu ste potočili veliko solz, kdaj vam je bilo najtežje?
Jaz bi mogla imeti bol debelo kožo, ne pa se toliko sekirati, ker me dekleta niso sprejela. To me je zelo prizadelo, saj sem s tem podoživela otroštvo. Ker smo bili doma revni, so se pogosto norčevali iz mene. Otroštvo te res lahko zelo zaznamuje. Grozno, koliko opravljanja. Jaz sem šla v šov, da bom delala in se kaj novega naučila, nisem pričakovala takšne hinavščine. Zelo sem razočarana. 

Zakaj mislite, da vas niso sprejele?
V nos jim je šlo, ker sem se smejala. A taka pač sem, jaz se vedno smejim in se ne bom spreminjala. Na srečo imam okoli sebe ljudi, ki me imajo radi ravno zaradi tega. 

Koga boste ohranili v lepem spominu?
Moški so bili v redu in pa Breda, ona je povedala tako kot je. 

Kaj pa Gvido, njegovo dvorjenje vam ni bilo najbolj všeč, ste ga zato nominirali?
Res je, saj vem, kako mediji obrnejo zgodbo in nisem želela, da je zunaj to prikazano kot nekakšna romanca. Sicer moj mož nikoli ni bil ljubosumen, vendar nisem želela, da se piše o nečem, česar ni. Drugače je Gvido povsem simpatičen fant, vse je bila le šala, ki mu je prav nič ne zamerim.

Kako je bilo s hrano, jo je bilo res premalo?
Tako bom povedala, tisti, ki so se grebli za hrano, niso bili lačni. Hrana meni ni bila problem, saj sem revščine vajena že od malega, ko smo živeli zelo skromno, a smo se vseeno imeli zelo lepo. Mama in oče sta bila dobričini, morda tudi zato nismo imeli veliko. Že dedek je posodil denar, a ker je v nesreči umrl, ga nikoli nismo dobili nazaj in tako tudi zapadli v revščino.

Vas je udeležba v šovu spremenila?
Zelo sem se spremenila, hrane več ne mečem stran, čeprav je tudi prej nisem veliko. Mož me ima zdaj še rajši. V teh treh tedni je resnično videl, kaj pomeni ženska roka.

Danes pa ste daleč od revščine, menda sta z možem zelo uspešna podjetnika?
Za vse se lahko zahvalim možu, ki je zelo sposoben in je vse kar imamo naredil z lastnimi rokami. Ukvarja se z vodovodnimi inštalacijami in vsem, kar je s tem povezano, v podjetju pa mu pomagam tudi jaz. Lahko bi imeli še več, vendar radi uživamo. Samo enkrat se živi, zato si pogosto privoščimo kakšen dopust, tudi v tujino. 

Kako je sin sprejel vašo udeležbo v šovu?
Sin je zelo zrel za svoja leta. Ko sem ga vprašala, če se boji, da mu bom naredila sramoto, je rekel, da če jo bom, jo bom sebi in ne njemu. Med mojo odsotnostjo pa je postal povsem samostojen.

Na izločitvenem turnirju ste hudo padli, ste že okrevali?
Res je, ni tako nedolžno, križ me zelo boli. Na srečo pa tudi ni tako hudo kot na začetku, ko sem tri dni ležala v bolnišnici in mislila, da ne bom mogla več hoditi. Če se da pozdraviti, je vse v redu.

Kaj vas je v življenju, poleg skromnega otroštva, najbolj zaznamovalo?
Zelo me je prizadela smrt brata, ki je bil eden najboljših oseb kar jih poznam. Pozno zvečer se je s kolesom vračal domov in ga je do smrti zbil prijatelj mlajšega brata.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.