Magazin > Odnosi in prosti čas
31 ogledov

Navade, ki uničujejo naše spolno življenje

seks Profimedias
Pazite na spodnje stvari, če si želite več akcije v spalnici.

Premalo spanja
Pomanjkanje kakovostnega spanca lahko vpliva na celotno telo, posledično tudi na tvoj seksualni libido. To seveda velja za oba spola.

Premalo telesne aktivnosti
Za zdravje našega telesa je nujno da se vsak dan gibamo vsaj pol ure in da se nam ob tem poveča srčni utrip, seveda. A vadba vpliva tudi na stimulacijo spolnih organov, saj se med športom poveča pretok krvi po našem telesu. Da o izoblikovani, seksi postavi ne govorimo. Bolj kot boste samozavestni, bolj si boste želeli seksa.

Slaba prehrana
Zaradi slabe prehrane imamo pomanjkanje vitaminov in mineralov, ki so povezani tudi s seksualno željo in funkcijo. Cink je zelo pomemben za moško spolno zdravje. Poleg tega pa je pomemben tudi vitamin B, ki ga najdemo v piščancu, lososu in tuni.

Spalnica je namenjena je …
Če imate v spalnici televizijo in ste nenehno na postelji, tam jeste, se sproščate med gledanjem najljubše serije, berete knjigo in celo delate, je to zelo slabo. Naj bo vaša spalnica, predvsem postelja, rezervirana za spanje in seks.

Alkohol
Vsi vemo, da nas lahko kozarec vina sprosti in nam naše misli tavajo k seksu, a če boste popili preveč alkohola, boste dosegli ravno obratno od želenega. Seks ne bo dober. Pika.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.